5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriBVB a modernizat un amfiteatru al ASE

BVB a modernizat un amfiteatru al ASE

În cadrul ASE, a fost inaugurat Amfiteatrul Bursa de Valori București, un proiect susținut de BVB cu scopul de a oferi studenților și profesorilor un spațiu modern pentru desfășurarea activităților didactice.

Renovarea amfiteatrului a presupus schimbarea completă a mobilierului și dotarea cu echipamente care răspund nevoilor pe care le au studenții și cadrele didactice, necesare pentru bună desfășurare a orelor de curs. În fiecare an universitar, peste 5.000 de studenți vor beneficia de amfiteatrul complet renovat din cadrul ASE București.

Sala de curs se află pe Calea Dorobanți, la etajul 1 al clădirii Virgil Madgearu din cadrul ASE.

„Academia de Studii Economice din București este oricând deschisă către colaborarea cu actorii importanți de pe piață forței de muncă, fiind promotorul parteneriatelor strategice cu mediul privat, reprezentat de marile companii prezente în România. Acestea pot contribui la pregătirea profesională a studenților noștri la nivelul celor mai înalte standarde ale momentului, pentru a performa pe piață angajatorilor celor mai exigenți. Acest proiect validează temeinicia parteneriatului ASE cu Bursă de Valori București. Suntem bucuroși că studențîi și cadrele noastre didactice vor avea oportunitatea, oferită prin această colaborare, de a studia în condiții la nivelul vremurilor pe care le trăim”, a declarat Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice din București.

BVB și ASE colaborează din anul 2020 printr-un parteneriat educațional prin care reprezentanți ai bursei locale susțin studenților, în cadrul cursurilor sau seminariilor, prezentări despre conceptele de economisire și investiții.

Acest parteneriat educațional va continuă și în anul universitar 2023-2024, cu scopul de a contribui, cu exemple practice, la completarea informațiilor pe care le primesc studenții despre gestionarea finanțelor, piața de capital și bursă în cadrul facultății. Astfel, modernizarea amfiteatrului 2101 reprezintă o continuare a demersurilor BVB de a investi în viitorul studenților.

Lucrările de modernizare au durat 2 luni, iar valoarea totală a proiectului a însumat aproximativ 80.000 euro. Proiectul a constat în restaurarea completă a infrastructurii sălii, de la schimbarea băncilor și pupitrelor, la înlocuirea pardoselii, a profilelor de la trepte, a rulourilor de la ferestre și nu numai, dar și la dotarea cu echipamente noi.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă