6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieEconomie internăBNR cumpără pentru angajați fructe de mare și pește

BNR cumpără pentru angajați fructe de mare și pește

Banca Națională cumpără pentru angajați pește proapăt, fructe de mare și icre negre și roșii. Pentru aceste produse, BNR e dispusă să achite până la 4,2 milioane de lei.

Banca Națională a scos la licitație un contract pentru achiziția de pește, fructe de mare și preparate din pește pentru restaurantele sale cu circuit închis din sediul central, de la unitatea Cumpătu Sinaia și Păltiniș, scrie economedia.ro.

Ofertele sunt așteptate până pe 24 mai, iar cei mai mulți bani, peste 3 milioane de lei sunt alocați pentru achiziția de produse destinate restaurantului cantină din sediul central.

Pe lista produselor pe care Banca Centrală vrea să le cumpere se află: file de Butterfish sau Butterfish afumat, crap proaspăt, dorada, file de șalău proaspăt, calamar congelat, cozi de creveți dar și alte fructe de mare, cum ar fi sepie și caracatiță, precum și conserve de ton în ulei icre de știucă, icre negre și icre roșii.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă