10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieEconomie internăAccor deschide un nou hotel de 45 de camere în Pitești

Accor deschide un nou hotel de 45 de camere în Pitești

Accor va deschide un nou hotel ibis Styles în Pitești, județul Argeș, România, după ce a semnat un acord de franciză cu partenerul local, HR EDEN 2007.

Deschiderea va fi precedată de o renovare a actualului hotel de trei stele Argeș, situat în centrul orașului Pitești. Proprietatea cu 45 de camere va trece prin ample lucrări de reamenajare, pentru a se alinia standardelor brandului. Conceptul de design interior va avea o strânsă legătură cu simbolul orașului Pitești, oraș care găzduiește în fiecare an festivalul Simfonia Lalelelor.

Hotelul va dispune de un restaurant și un bar, o sală de ședințe și parcare exterioară. Primii oaspeți îi vor călca pragul în trimestrul al patrulea din 2023.

Hotelul este situat chiar în centrul orașului, în Piața Muntenia nr. 3, aproape de Primăria Orașului Pitești,de piața principală și de fântâni. La câțiva pași, călătorii pot găsi magazine, restaurante, cafenele, parcul principal al orașului, muzee etc. iar cei interesați pot ajunge cu ușurință la majoritatea instituțiilor din oraș. 

Datorită localizării sale strategice și legăturilor excelente de transport, inclusiv principala autostradă A1 și gara feroviară, Pitești este ușor accesibil din toate părțile României, ceea ce îl face o destinație ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turişti.

Orasul este un centru economic important în regiune. În proximitatea sa sunt localizate numeroase fabrici, corporatii și parcuri industriale, entități care își desfașoară activitatea în principal în legătură cu Uzina Dacia Renault, centrul industriei auto din România. Totodată, Bazinul Olimpic și nou inaugurata Sală Polivalentă Arena Pitești, au făcut din Pitești un centru unde se organizează importante competiții sportive naționale și internaționale.   

„Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Pitești, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaționale atât de necesare pentru vizitatorii orașului și va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase și facilitățile moderne, Piteștiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul și viitorul se îmbină pentru a crea spațiu pentru întâlniri inedite și momente de neuitat. Noul hotel ibis Styles Pitești City Center va adăuga cu siguranță un plus de valoare sectorului ospitalității din oraș” spune Alina Rapan – Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe

ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global. ibis Styles face parte din Accor, un grup hotelier lider la nivel mondial care cuprinde peste 5.400 de proprietăți și 10.000 de restaurante și baruri în 110 țări.

„Colaborarea cu prestigiosul operator hotelier internațional Accor ne permite să introducem un hotel contemporan în Pitești și aduce, totodată, o energie nouă într-o zonă fermecătoare din inima orașului. De la redeschiderea sa în 2010, hotelul Argeș este o afacere de familie, operată cu pasiune și dăruire. Cu noua sa personalitate creativă, hotelul ibis Styles Pitești City Center va rămâne un loc cald și primitor, unde valorile locale se vor îmbina cu standardele internaționale.” a declarat Andreia Dumitrica, hotel manager ibis Styles Pitești City Center.

Accor este un grup hotelier lider la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă