27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăEconomieDăncilă cere ca autostrada Comarnic - Brașov să fie discutată în ședința...

Dăncilă cere ca autostrada Comarnic – Brașov să fie discutată în ședința CSAT

„Autostrada Comarnic-Braşov este în parteneriat public-privat (…). Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima şedinţă de CSAT această autostradă să devină de importanţă naţională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cît mai repede lucrările la această autostradă”, a anunţat, duminică, la Ploieşti, premierul Viorica Dăncilă.

Declarația premierului intervine după ce, în vara anului 2018, Ministerul Transporturilor a decis să renunţe la colaborarea cu Banca Mondială în vederea acestui proiect şi a anunțat că autostrada trebuie construită în parteneriat public-privat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă