Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dancă (PNL): Avem informaţii că urmează noi scumpiri, majorări de taxe şi impozite

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a spus, joi, că potrivit prognozei Comisiei Europene, România nu se va încadra în ţinta de deficit bugetar din acest an şi din 2019, susţinând că Guvernul intenţionează să facă noi scumpiri, majorări de taxe şi impozite.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 20:17

“Un alt subiect al zilei se referă la prognoza de primăvară a Comisiei Europene care a tras astăzi un avertisment dur la adresa politicilor bugetare şi fiscale din ţara noastră. Raportul Comisiei Europene spune negru pe alb că România nu se va încadra în ţinta de deficit bugetar din 2018 şi 2019, iar scumpirile vor continua. În traducere liberă, ceea ce spun oficialii europeni este că Guvernul României, în actuala structură, arhitectură bugetară şi fiscală nu va putea face faţă cu cheltuielile până la sfârşitul anului şi că urmează, şi avem informaţii la nivelul Partidului Naţional Liberal, avem informaţii că urmează noi scumpiri, majorări de taxe şi impozite”, a spus Ionel Dancă.

Dancă mai spune că, potrivit surselor PNL, se va introduce o cotă de impozit de 20% pentru veniturile de 4.000 de lei.

"Primele luate în discuţie se referă la nivelul accizelor care până la finalul acestui an trebuie să crească. De asemenea, se discută despre introducerea sistemului de impozitare progresivă începând cu anul următor. Vor introduce o cotă de impozit de 20 la sută pentru veniturile de peste 4.000 de lei. Vor renunţa la cota unică şi vor amăgi din nou populaţia cu un impozit regeresiv pentru veniturile de sub 2.000 de lei", a mai spus liderul liberal.

Comentarii

loading...