16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieCostul pandemiei va fi unul ridicat, și în acest an, avertizează premierul...

Costul pandemiei va fi unul ridicat, și în acest an, avertizează premierul Cîțu

Premierul Florin Cîțu a avertizat populația României că, și în anul 2021, constul pandemiei “se pare” că va fi unul ridicat.

“Vrem să rămână economia deschisă pentru că doar cu o economie deschisă putem să plătim acest cost al pandemiei care şi anul acesta se pare că va fi unul ridicat”, a recunoscut premierul Cîţu.

Șeful Guvernului a făcut această declarație sâmbătă, 6 martie 2021, în cadrul unei dezbateri organizate de Consiliul Judeţean Vrancea pe teme economice. Principalele subiecte în discuție au fost bugetul pe anul 2021 şi Planul Național de Reziliență (PNRR).

La momentul în care premierul făcea aceste declarații, rata de incidență a infectărilor cu Covid depășise deja 3 la mie în mai multe județe ale României și în București.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă