Foto: Mihai Diac

Compania Blue Air își suspendă toate zborurile. Ultimele curse sunt pentru aducerea românilor acasă

Compania Blue Air își suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie 2020 și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă în România.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2020 - 22:58

Această decizie a fost luată "ca urmare a decretului emis de Președintele României, care instalează starea de urgență", precizează un comunicat transmis, marți, de compania Blue Air.

Pentru doar câteva zile, Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a supenda toate zborurile regulate. Acest program are misiunea prioritară de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență.

Astfel, în intervalul 17 – 20 martie 2020, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, conținând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv esențial este de a aduce pasagerii români acasă.

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă” includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care iși doresc să revină în țară.

Începând cu 21 martie 2020, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate până la ridicarea stării de urgență decretate în România. Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinație sau la cererea expresă a unor organizații sau autorități.

Comentarii