14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieCe să urmărești când cauți o firmă de consultanță fonduri europene?

Ce să urmărești când cauți o firmă de consultanță fonduri europene?

Zilele în care rezolvai problemele cu ajutorul prietenilor s-au terminat! În aceste zile, companiile sunt în căutarea unui randament mai mare al investiției și vor să poată măsura performanța firmei lor cu ajutorul firmelor de consultanță fonduri europene . Și asta e bine. O scurtă privire de ansamblu asupra principalelor criterii pentru găsirea unei firme de fonduri europene nerambursabile care să te ajute să îți scrii șă să îți implementezi proiectele europene cu succes.

 

1.Reputația pe piață

Sună evident, dar cine ar vrea să lucreze cu o firmă de consultanță fonduri europene care are o reputație proastă? Nimeni. Și când vorbim despre o firmă, acest lucru se referă în special la practică și la partenerul responsabil de practică. Fă o investigație înainte de a semna un contract cu acea firmă!

 

2. Ascultare activă

O firmă de prestigiu este bună. Dar te ascultă? Fugi de firmele care încearcă să-și impună viziunea fără să îți asculte chiar nevoile. Când intrați în contact, respectă practica. O poziție de ascultare cu adevărat activă a nevoilor, problemelor și contextului companiei este crucială.

 

3. Înțelegerea problemelor și a contextului

Dincolo de ascultare, firma trebuie să aibă capacitatea de a te înțelege bine, de a vedea viziunea pe care o ai cu privire la proiectul tău și modul de implementare pe care ți-l dorești. Când o firmă s-a confruntat deja cu un context și probleme similare, acest lucru se simte imediat. Detectează semnele!

 

4. Relevanța și calitatea propunerii comerciale

Relevanța abordării adoptate și claritatea atât în ​​formă, cât și în substanță sunt esențiale. Sunt materialele de prezentare a propunerii comerciale plăcute pentru a fi citite și de a face să îți dorești să mergi mai departe sau este prea supraîncărcată și îți oferă o durere de cap?

 

5. Disponibilitatea firmei de consultanță

La prețul pe care îl vei plăti pentru a colabora cu aceasta firmă de consultanță pentru fonduri structurale nerambursabile, este bine să te asiguri că firma va fi disponibilă pentru a-ți satisface nevoile în timpul alocat, nu? Fii foarte clar despre asta de la început.

 

6. Relevanța experților

Experții sunt generalități sau au o experiență reală în problema ta? Micul sfat: verifica profilurile consultanților menționați în propunerea de afaceri.

 

7. Creativitate și inovație

Firma de consultanță trebuie să aibă și acel mic ceva în plus, acel farmec indefinibil. Trebuie să arate creativitate printr-o abordare care se diferențiază și depășește modelele tradiționale.

 

8. Bugetul

Bugetul, desigur! Trebuie să fie clar și în concordanță cu piața. Și dacă compensația este indexată la performanțe măsurabile, te vei simți și mai confortabil.

 

9. Răspundere contractuală

Vorbind de liniște sufletească, alege și o firmă de consultanță pentru fonduri europene care își asumă contractual o parte din responsabilitatea pentru obținerea rezultatelor. Ai nevoie de această siguranță pentru a ști că vei duce proiectul la capăt.

 

10. Referințe clienți

Dacă simți că o firmă va învăța în același timp cu finalizarea proiectului, e mai bine sa o eviți. Caută o firmă care a avut deja de-a face cu clienți cu probleme similare. Uită-te la referințele clienților.

Cele mai citite

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...
Ultima oră
Pe aceeași temă