Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BNR şi Ambasada Irlandei în România, conferinţă despre impactul Brexitului

Banca Naţională a României şi Ambasada Irlandei în România organizează vineri conferinţa cu tema "Impactul Brexit asupra economiilor din Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi Uniunea Europeană".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2019 - 21:14

Conferinţa este susţinută de Alan Ahearne, director al Whitaker Institute şi membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Centrale a Irlandei.

Liderii statelor UE, reuniţi la Bruxelles la Consiliul European, au aprobat joi noul acord privind Brexitul anunţat în cursul dimineţii şi au adoptat o declaraţie în acest sens, relatează agenţiile DPA, EFE şi Reuters.

Potrivit unui oficial european citat de Reuters, liderii europeni au convenit ca acordul să fie valabil începând cu 1 noiembrie.

În declaraţie nu este menţionată şi vreo posibilă nouă amânare a Brexitului dincolo de data de 31 octombrie dacă parlamentul britanic respinge acordul.

Comentarii