Foto: Mihai Diac

Blue Air va avea curse directe de la Bacău spre Munchen, Köln și Paris

Compania privată românească Blue Air anunță deschiderea de noi curse aeriene între orașul Bacău și mai multe destinații din România și din alte țări.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.07.2020 - 17:07

"Ne extindem operațiunile din Bacău cu cinci noi rute interne și internaționale, care, începând cu 1 octombrie, vor acoperi un total de 13 destinații. Așteptăm cu nerăbdare data de 1 octombrie, acesta fiind momentul în care vom putea relua zborurile de pe aeroportul Bacău după închiderea planificată pentru efectuarea lucrărilor de modernizare, și suntem pregătiți să deservim și mai eficient pasagerii din Bacău cu un nou program de zbor care oferă acum conexiuni directe între Moldova și Transilvania și introduce noi destinații precum București, Cluj, Munchen, Köln și Paris ”, a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Alături de cele două noi rute interne și de trei noi rute internaționale, de la Bacău vor continua să zboare avioane Blue Air spre destinații cum ar fi Londra Luton (7 zboruri / săptămână), Roma Fiumicino (7 zboruri / săptămână) sau Bergamo (6 zboruri / săptămână).

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați.

Comentarii