Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bitdefender achiziţionează compania australiană SMS eTech

Furnizorul de soluţii de securtate Bitdefender a achiziţionat compania SMS eTech, fostăm parteneră de pe piaţa australiană, ca parte a strategiei de expansiune globală a business-ului, informează un comunicat al companiei.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2018 - 12:11

Integrând linia de business a distribuitorului său SMS eTech, compania românească îşi stabileşte în mod direct prezenţa locală prin deschiderea unui birou în Melbourne, primul în această regiune a lumii. Bitdefender a preluat angajaţii SMS eTech responsabili de portofoliul Bitdefender, cu obiectivul de a consolida vânzările online, reţeaua de parteneri şi expansiunea în regiune.

Produsele Bitdefender sunt disponibile pe piaţa australiană de 13 ani, iar în ultimii patru ani SMS eTech a fost partenerul exclusiv al Bitdefender, raportând creşteri ale businessului de 55%, cu accent pe vânzările către companii. „Această decizie strategică va contribui la creşterea susţinută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol cheie în dezvoltarea businessului şi brandului Bitdefender la nivel global”, spune Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Decizia vine după ce Bitdefender a preluat în 2017 partenerul din Franţa, Profil Technology, responsabil de vânzarea soluţiilor de securitate româneşti încă din 2001. Tot în procesul de expansiune globală, Bitdefender a deschis în ultimii doi ani birouri proprii şi în Italia, Suedia şi Canada, precizează comunicatul.

În prezent, Bitdefender şi-a stabilit prezenţa locală în SUA, Franţa, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia şi Canada şi furnizează soluţii de protecţie împotriva ameninţărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de ţări.

Comentarii