28.9 C
București
sâmbătă, 13 august 2022
AcasăEconomieBinance Romania – Binance primul Exchange de Bitcoin ce permite tranzacții cu...

Binance Romania – Binance primul Exchange de Bitcoin ce permite tranzacții cu RON

Binance, cel mai mare Exchange de criptomonede din lume, a implementat posibilitatea de a cumpăra criptomonede folosind moneda națională a României, leul. Utilizatorii din România pot cumpăra Bitcoin folosind cardurile VISA în RON și pot tranzacționa diverse criptomonede în regim peer-to-peer, prin Binance P2P, plătind în tot lei.

Leul românesc se regăsește printre cele peste 55 de valute convenționale (FIAT) adăugate pe lista metodelor de plată ale Binance P2P pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede.

În mod surprinzător, gigantul din blockchain nu percepe nici un comision pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei peer-to-peer, care presupune vânzarea și cumpărarea de Bitcoin și altcoins exclusiv între utilizatori.

ING, CEC, BCR, BRD și Revolut sunt băncile din România acceptate pe Binance P2P.

Fiind un serviciu care facilitează tranzacționarea prin furnizarea de servicii de garantare (escrow), în mod gratuit, Binance P2P nu își asumă obligația de a rezolva litigiile care ar putea apărea după finalizarea unei plăți. Pentru a evita neplăcerile, persoanele interesate sunt sfătuite să verifice recenziile utilizatorilor înainte de iniția o tranzacție.

Lansată în anul 2018, platforma Binance P2P a devenit rapid o alternativă preferată la LocalBitcoins și a fost adoptată de către mulți investitori din lumea criptomonedelor, deoarece nu percepe comisioane și se poate lăuda cu o lichiditate ridicată. Utilizatorii care vor să efectueze tranzacții prin Binance P2P trebuie mai întâi să-și deschidă cont la Binance și să completeze procesul de verificare al identității.

Exchange-ul Binance a adăugat leu românesc printre metodele de plată acceptate la plata cu cardul încă de la începutul anului 2020. Utilizatorii pot cumpăra Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede efectuând plata în RON. Sunt acceptate cardurile VISA emise în Uniunea Europeană.

Deși plata cu cardul este, în prezent, una dintre cele mai la îndemână metode de plată existente, utilizatorii pot plăti comisioane mai mici la depunerile efectuate prin transfer bancar sau prin intermediul altor instituții de plată.

Binance permite tranzacționarea a peste 200 de criptomonede, dar deține și o monedă proprie, numită Binance Coin (BNB), care se bucură de a patra cea mai ridicată capitalizare de piață dintre toate criptomonedele din lume. Utilizatorii care dețin BNB primesc reduceri substanțiale la comisioanele plătite pentru fiecare tranzacție.

Binance este un exchange ușor de utilizat, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Nu sunt menționate restricții cu privire la țările din care serviciile sunt restricționate, așa că poate fi considerată ca fiind o platformă globală, care dispune de numeroase instrumente atractive, de taxe reduse și permite retrageri de până la 2 BTC la fiecare 24 de ore.

Deschide acum cont la Binance și cumpără Bitcoin sau alte monede digitale plătind în RON!

Cele mai citite

YouTube intenționează să lanseze magazin online pentru servicii de streaming video

YouTube intenționează să lanseze magazin online pentru servicii de streaming video. Compania a reluat discuțiile cu multinaționalele de divertisment cu privire la participarea pe această...

Spania, Festivalul Medusa: O persoană a murit, după ce scena a căzut din cauaza vântului puternic. VIDEO

O persoană a murit și cel puțin alte 40 au fost rănite, după ce vântul puternic a provocat prăbușirea unor părți ale unei scene...
00:01:00

VIDEO: Ambasadorul ucrainean întâmpină o navă de cereale în portul italian

Nava "Rojen" care transporta porumb din Ucraina a sosit vineri (12 august) în portul Ravenna din nordul Italiei, după ce a făcut escală în...
Ultima oră
Pe aceeași temă