15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriCumpără Bitcoin și criptomonede în siguranță (Ghid complet și Actualizat)

Cumpără Bitcoin și criptomonede în siguranță (Ghid complet și Actualizat)

Binance le oferă investitorilor, de la începători până la experți, acces la cea mai lichidă piață de tranzacționare de criptomonede din lume, fără bătăi de cap. Utilizatorii din România pot cumpăra Bitcoin folosind leul românesc: sunt acceptate cardurile VISA în RON pe Exchange, dar există și varianta de a cumpăra criptomonede de la alți deținători, în regim peer-to-peer, fără nici un comision, prin Binance P2P, plătind în tot lei.

Iată ce trebuie să faci pentru a cumpăra Bitcoin și criptomonede în siguranță:

  1. Deschide-ți un cont pe Binance.com, este gratuit
  2. Completează-ți profilul și apoi demarează-ți procesul de verificare al identității, cunoscut sub numele de Know Your Customer (KYC).
  3. Activează autentificarea în doi pași (2FA) pentru un plus de securitate.
  4. Cumpără Bitcoin și alte criptomonede de pe platforma de Exchange sau prin Binance P2P folosind metoda de plată preferată: cardul de credit sau de debit, transfer bancar, Revolut, Western Union etc.

După ce vei cumpăra criptomonede, vei putea să le stochezi în orice portofel virtual, vei putea efectua tranzacții pe Exchange, vei putea trimite fonduri către alți utilizatori de criptomonede și vei putea efectua plăți cu cardul în magazine sau online, cu condiția să-ți comanzi cardul Binance.

https://tinyurl.com/BINANCEROMANIA

Deși plata cu cardul este, în prezent, una dintre cele mai la îndemână metode de plată existente, utilizatorii pot plăti comisioane mai mici la depunerile efectuate prin transfer bancar sau prin intermediul altor instituții de plată.

Binance le propune investitorilor numeroase instrumente utile, taxe reduse și permite efectuarea retragerilor de până la 100 BTC odată la fiecare 24 de ore pentru conturile verificate (KYC).

Pe exchange se pot tranzacționa peste 200 de criptomonede, printre care se regăsește și moneda proprie: Binance Coin (BNB) se bucură de a patra cea mai ridicată capitalizare de piață din blockchain. Utilizatorii care dețin BNB primesc reduceri substanțiale la comisioanele percepute pentru tranzacționare.

https://tinyurl.com/BINANCEROMANIA

O altă veste bună pentru investitorii în Bitcoin este că leul românesc se regăsește printre cele peste 55 de valute convenționale de pe lista metodelor de plată ale Binance P2P pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede, serviciu pentru care operatorul nu percepe nici un comision. ING, CEC, BCR, BRD și Revolut sunt băncile din România acceptate la Binance P2P.

Lansată în anul 2018, Binance P2P a devenit rapid o alternativă preferată la LocalBitcoins și a fost adoptată de către mulți investitori din lumea criptomonedelor, deoarece platforma nu percepe comisioane și se poate lăuda cu o lichiditate ridicată. Utilizatorii care vor să efectueze tranzacții prin Binance P2P trebuie mai întâi să-și deschidă cont pe Binance.com și să demareze procesul de verificare al identității (KYC).

Criptomonedele cunoscute pot reprezenta o investiție profitabilă pe termen lung, însă altele pot fi adevărate capcane, motiv pentru care specialiștii le recomandă începătorilor să se axeze pe Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin și așa mai departe.

Deschide acum cont la Binance și cumpără Bitcoin, Ethereum, Elrond, Cardano, Doge sau alte monede digitale direct în RON!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă