12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriApartamentele în regim hotelier, noul trend în materie de cazare

Apartamentele în regim hotelier, noul trend în materie de cazare

Sectorul de închirieri al apartamentelor  în regim hotelier, este un trend în continuă creștere, așa cum ne-au confirmat și cei de la MRG Apartments. Acest nou segment al industriei ospitalității oferă toate avantajele unui sejur la hotel, cu avantajul suplimentar de a avea propriul apartament ca parte a pachetului de cazare – perfect pentru persoanele aflate mereu în mișcare și care doresc o opțiune ideală de cazare. Analizăm mai îndeaproape noua tendință în plină expansiune din domeniul cazării: piața apartamentelor în regim hotelier. Explorăm ce este, de ce crește în popularitate și de ce trebuie să optați pentru aceasta opțiune de cazare. Ce este un apartament în regim hotelier?

Un apartament în regim hotelier este un tip de cazare pe termen scurt, oferit in general de site-uri precum https://www.mrg.apartments/ . Acest tip de cazare este ideal pentru persoanele care doresc confortul de a avea un apartament complet mobilat, dar cu avantajul suplimentar al serviciilor hoteliere, cum ar fi un personal care va sta la dispoziție pe toată pe durata șederii. Apartamentele în regim hotelier sunt de asemenea potrivite și pentru sejururile de lungă durată. Din ce în ce mai mulți turiști sunt de părere că un apartament în regim hotelier reprezintă noul trend în materie de cazare, iar beneficiile oferite de către această variantă de cazare sunt multiple. În primul rând, tarifele pot fi mai mici decât în cazul cazării într-un hotel.

De ce este în creștere piața apartamentelor în regim hotelier?

Unul dintre principalele motive pentru creșterea popularității apartamentelor în regim hotelier este faptul că acestea sunt apartamente mobilate pe care le puteți rezerva direct de la proprietar. Au costuri mult mai reduse și confort mult mai mare decât camera unui hotel. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru călătorii care nu doresc să închirieze un apartament pe termen lung, dar nici nu doresc sa se cazeze la un hotel. Portalurile de călătorie binecunoscute au contribuit, de asemenea, la promovarea conceptului de hotel-apartament, împărtășind exemple de hoteluri care oferă acest tip de cazare. Acest lucru a dus la un interes tot mai mare pentru piața apartamentelor în regim hotelier din întreaga lume.

Avantajele de a sta într-un apartament în regim hotelier

Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare care sa aiba confortul și confortul unui hotel, dar cu ceva mai mult spațiu, atunci un apartament în regim hotelier poate fi cea mai bună opțiune. Există mai multe avantaje ale rezervării unui apartament în regim hotelier în locul unei camere de hotel standard. Unul dintre cele mai mari avantaje este spațiul. Apartamentele în regim hotelier, au de obicei, mult mai mult spațiu decât o cameră de hotel standard, ceea ce este ideal pentru persoanele care doresc un spațiu în care să se relaxeze, să lucreze sau să se distreze. Un alt avantaj al rezervării unui apartament în regim hotelier este reprezentat de facilitățile suplimentare. Cu un apartament în regim hotelier, veți avea acces la un apartament complet mobilat, care vine cu mai multe facilități decât o cameră de hotel.

Pe langa faptul ca sunt o opțiune excelentă pentru călătorii care doresc să aibă mai mult spațiu, apartamentele în regim hotelier reprezintă o alegere excelentă și pentru familii. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni excelente de cazare pe termen scurt, atunci un apartament în regim hotelier poate fi alegerea perfectă. Acest tip de cazare are tot ceea ce v-ați aștepta de la un hotel, dar cu mai mult spațiu și cu facilități suplimentare de tip hotelier. Dacă stați într-un apartament de hotel, ve-ti obtine ce e mai bun din ambele – tot confortul de a fi intr-un hotel, cu avantajul suplimentar de a avea propriul apartament la dispoziție în care vă puteți simți minunat în orice moment. În aceste condiții, vedem că un apartament în regim hotelier oferă avantaje multiple, acesta fiind motivul pentru care reprezinta un nou trend in domeniu.

Cele mai citite

Propunere din partea USR: Platformă unică pentru prescripţiile medicale

Uniunea Salvați România (USR) a anunțat că a inițiat un proiect legislativ pentru crearea unei platforme unice pentru prescripțiile medicale, care să includă și...

Bărbat prins la Aeroportul Henri Coandă cu peste 200.000 de euro în bagajul de cală

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă au depistat în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 de...

Românii, îndrăgostiți de destinațiile exotice. Numărul cererilor s-a dublat în ultimii doi ani

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă