23.6 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăEconomieBani & Afaceri3 motive pentru care achiziția unui apartament de la dezvoltatori imobiliari este...

3 motive pentru care achiziția unui apartament de la dezvoltatori imobiliari este o investiție inteligentă

Cumpărarea unui apartament este una dintre cele mai importante decizii din viață. Atunci când alegi apartamentul potrivit trebuie luați în considerare diverși factori, cum ar fi: dimensiunea apartamentului, locația acestuia, prețul și numărul de proprietari anteriori. Criteriul de la final este asociat cu investițiile pe piața secundară sau primară. Proprietățile disponibile pe piața secundară aparțin construcțiilor mai vechi și au avut cel puțin un proprietar anterior. Piața primară, la rândul ei, oferă apartamente noi vândute direct de la dezvoltator. Merită să afli care sunt adevăratele motive care fac ca locuințele noi de la dezvoltatorii imobiliari să fie considerate investiții inteligente.

Construcție modernă oferită de dezvoltatori imobiliari din București

Marele avantaj al apartamentelor pe piața primară este modernitatea lor, iar acest aspect se vede din recenzii. Se referă, în primul rând, la materialele folosite, care sunt sigure și de înaltă calitate. În construcția acestor locuințe sunt folosite cele mai noi soluții tehnologice, datorită cărora ansamblurile sunt funcționale și economice. De asemenea, merită menționată arhitectura frumoasă, modernă a clădirilor, care cu siguranță reprezintă un factor decizional în alegerea finală.

Un apartament nou înseamnă economisire de fonduri. În primul rând, nu trebuie să faci renovări majore. Este suficient să termini apartamentul, să îl organizezi corespunzător și să îl amenajezi. În plus, totul într-un astfel de apartament este nou. Nu trebuie să aloci fonduri suplimentare pentru a înlocui instalația, geamurile sau pentru a renova baia.

Garanție și lipsa defectelor tehnice 

Locuințele de pe piața primară ale multor dezvoltatori imobiliari Bucuresti sunt acoperite de perioada de garanție, care se aplică, printre altele, la montarea instalațiilor electrice și sanitare, dar și la elementele de finisaj – plăci ceramice, barrisol, parchet. În cazul spațiilor de pe piața secundară, nu ai astfel de beneficii. În multe cazuri, starea apartamentelor vechi este atât de gravă că se impun renovare generală și reparații ample înainte de a te muta.

În cazul locuințelor noi, achiziționate din fază de construcție, știi care este starea apartamentului, cum se realizează instalațiile și cum arată compartimentarea inițială a camerelor. La primirea apartamentului de la firma de constructii Bucuresti vezi și înclinarea pereților, amplasarea ferestrelor și a pereților portanți, lucru extrem de important în planificarea finisajului apartamentului. Pe piața secundară nu poți detecta imediat viciile și lipsurile apartamentului. Adesea ajungi să îl cumperi după ani de zile de la momentul construcției, când se dovedește că întreaga instalație necesită înlocuire costisitoare.

Beneficii materiale

Apartamentele noi se pot dovedi a fi investiții inteligente ce vor genera venituri constante. Închirierea, mai ales în orașele mari, este o afacere profitabilă. Este suficient să înveți elementele de bază ale investiției în imobiliare și să citești sfaturile pentru pregătirea unui apartament pentru închiriere. În cazul oricăror probleme sau incertitudini, poți vinde cu ușurință apartamentul fără a pierde fondurile investite.

Cele mai citite

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă Cosmin Marinescu

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă profesorul universitar Cosmin Marinescu, consilier al președintelui Iohannis. "În lumea interconectată și societatea digitalizată de astăzi,...

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...

Năpasta, răscruce între realul si mitologicul romanesc

Saga și odiseea unei femei puternice, la răscrucile dintre real și fantastic, între lumină și întuneric, între dreptate și nedreptate, nevoită de destin și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă