Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un urs kamikaze a amenințat că se va detona din pricina respingerii autonomiei Ţinutului Secuiesc!

Jandarmii harghiteni au fost chemaţi, miercuri seara, să alunge un urs văzut comportându-se de-a dreptul indecent într-unul dintre parcurile pustii, pe vreme de pandemie, ale orașului Miercurea Ciuc.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 29.04.2020 - 22:15

Jandarmii harghiteni au fost chemaţi, miercuri seara, să alunge un urs văzut comportându-se de-a dreptul indecent într-unul dintre parcurile pustii, pe vreme de pandemie, ale orașului Miercurea Ciuc, și nu mică le-a fost mirarea când, la fața locului, au constatat că animalul era același cu cel cu care se confruntaseră anul trecut, în vecinătatea Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc.

Chiar dacă operaţiunea de imbilizare și sedare a ursului turbulent a reușit,  jandarmii aplicându-i și o amendă contravențională pentru circulație fără declarație pe proprie răspundere la purtător, acțiunea a fost amplu criticată în media locală, din pricina motivelor care stătuseră la baza recidivei animalului.

 
Potrivit forţelor de intervenţie, animalul sălbatic era placat cu câteva kilograme de dinamită, scanda în permanenţă lozinci anti româneşti de genul ”Afareo, afareo, ku rumunii din ţareo!” şi ameninţa că se aruncă în aer în orice moment, punând decizia sa extremă pe seama anunțului făcut de liberali, pesediști, useriști și pemepiști deopotrivă, anume acela de a nu recunoaşte existenţa şi autonomia Ţinutului Secuiesc și de a respinge în Senat proiectul de lege inițiat de UDMR.

(Citește articolul complet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii

loading...