Topul celor mai inedite oferte pentru o super sărbătoare de Dragobete!

Anul ăsta, pe considerente pandemice, Valentine's Day-ul a trecut la fel de pe șestache cum a și venit.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

20.02.2021 - 13:44

Lasă că așa îi trebuie, așa i se cuvine unei sărbători de import, care e ea de capitalistă și de imperialistă, și-ncearcă de trei decenii să atenteze la ființa noastră de fani devotați ai Dragobetelui.

Păi nu-i Dragobetele ziua aia sfântă, când tot băștinașul îmbracă o ie din Doraly și-și iubește consoarta românește, adică nespălat, preț de maxim 3 minute și neapărat după un preludiu de trei pumni după ceafă?

În fine, pentru românul plictisit de ce are pe-acasă, industria sexului de pe la noi o pune de niște oferte irezistibile. Promoțiile cele mai tentante cu ocazia Dragobetelui vin din partea saloanelor de masaj erotic. Acestea au pregătite pachete all-in-one pentru clienții solitari și one-for-all pentru cei veniți cu grupul. Se va practica chiar hard-discountul în cazul amatorilor de hardcore și sado-maso: primele 10 cravașări gratuite, urmate de 10 la jumătate din tarif. Orice doleanță suplimentară a mușteriilor greu de satisfăcut se va achita la preț integral, plus TVA special, de 69%.


Consumația va fi oferită cu rabat de 25%, pe modelul retribuțiilor din vremurile piticului sexy Boc. Pentru obișnuiții stabilimentelor și cunoscuți ca pasionați ai serviciilor delicate s-au prevăzut oferte gentle-discount, incluzând reduceri minimale şi beneficii majore: masaj 3 în 1, cu participarea surpriză a soției și a amantului acesteia, clientul având astfel parte de senzații inedite la același preț din procedura de bază; masaj prin călcare pe spinarea solicitantului, executat de colaboratori care în timpul liber slujesc ca preoți ( în scopul rotunjirii veniturilor), terapie executată cu taxare în regim de cutie a milei.

Toate pachetele menționate și cele nepomenite aici includ oferta particularizată pentru Dragobete, adică doar plata masajului, finalizarea fiind din partea casei; în caz de finalizare multiplă, oferta se aplică pentru o singură unitate, preferabil prima, pentru a se evita litigiile ulterioare. Cele suplimentare se contorizează și se plătesc la prețul din mercurialul fiecărei locații. Serviciile se vor... (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

#dragobete

Comentarii