Lac de agrement Cluj, 10 august 2020, FOTO: Facebook

Sezonul de agrement s-a deschis la Cluj. Ce fel de ambarcațiuni vor fi pe lacurile de acolo

Sezonul de agrement pe lacurile Chios și Gheorgheni 1 a fost deschis, sâmbătă, potrivit anunțului făcut de Primăria Cluj-Napoca și RADP. Turiștii și localnicii au la dispoziție ambarcațiuni care seamănă cu lebede, flamingo, dragoni sau mașinuțe.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

12.06.2021 - 17:38

 Cei care vor veni la distracție și relaxare pe lacurile Chios și Gheorgheni I vor avea la dispoziție 35 de ambarcațiuni, de tip dragoni, flamingo, lebede și mașinuțe. Un număr de 19 dintre ele vor fi pe lacul Chios și 16 pe lacul Gheorgheni I.

Toate ambarcațiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni 1 beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.

Pentru a închiria o ambarcațiune pentru 30 de minute, copiii cu vârste între 4 și 14 ani plătesc 7 lei, iar adulții și copiii de peste 14 ani plătesc 14 lei.

Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult.

Programul de funcționare pentru public va fi în intervalul orar 10.00 – 20.00 pentru Lacul Chios, respectiv 11.00 - 20.00 pentru Lacul Gheorgheni 1.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, printr-un parteneriat încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Someș - Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curățat de vegetația invazivă, astfel încât acum asigură condiții excelente de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta.

Comentarii