Rebranding pandemic: Miley Cyrus s-a tuns Covid și și-a schimbat numele în Miley Virus!

Americanii s-au obișnuit cu excentricitățile vedetelor lor, ba chiar le impulsionează, consumându-le la orice oră, indiferent de naivitatea sau de patologia care stă în spatele fiecărui gest șocant pe care îl produc starurile din SUA.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

21.11.2020 - 09:05

Pandemia de coronavirus a mai atenuat, în ultimele luni, apetitul VIP-urilor de peste Ocean pentru spectacolul public, însă nu suficient pentru apariții exotice precum Miley Cyrus. Intrată într-un con de umbră de o perioadă, după mai multe luni de privit, la televizor, bilanțul cotidian al fatalității Covidului american, Miley s-a gândit să onoreze într-un mod aparte victimele sinistrului mondial

 
Fapt pentru care, cea care, nu demult, anunța că nu își propune să aibă copii până lumea nu va înțelege să ecologizeze corespunzător ”această bucată de planetă”, a decis să își schimbe numele de scenă o vreme, pe model Prince sau Adrian Copilul Minune, și să se relanseze artistic, cu o nouă coafură, ”Covid-19”, și sub denumirea de Miley Virus.

Miley a anunțat, de asemenea, faptul că, până de Sărbători, va înregistra un album nou, de colinde pandemice, inspirate din folclorul est european, intitulat ”Covidul răsare, ca o boală mare”, urmând... (citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii