22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiPremierul Ludovic Orban – primele rezultate ale testării Covid!

Premierul Ludovic Orban – primele rezultate ale testării Covid!

Vestea potrivit căreia Premierul Ludovic Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care a participat la o emisiune televizată a fost confirmată pozitiv, a intrigat opinia publică.

 Noutatea a fost primită cu îngrijorare atât de către partenerii de guvernare cât și de către social – democrați, care i-au transmis un mesaj de susținere în stil Viorica Dăncilă. ”Fiți pozitiv, domnule Orban! Trece și asta, cum trec și guvernările liberale!”, a postat ieri, la prânz, pe pagina sa de Facebook, președintele PSD Marcel Ciolacu.

 Între timp au fost făcute publice și rezultatele primului test Covid al premierului, procesat la Institutul ”Matei Falș” din Capitală.

”Primul test este cu totul și cu totul neconcludent. Tot ce vă putem spune la această oră este faptul că premierul nu are cu certitudine coronavirus la nivelul bărbiei, acolo unde s-a protejat cu masca indiferent de situație. Vorbea în ședințele de guvern – omul avea masca peste barbă. Suda două Kentane în băile din palatul Victoria? Masca era la datorie, peste bărbie. Se hidrata, la terasă, cu câteva blonde cu guler? Și acolo masca era prezentă… (Citește întreg pamfletul în Academia Cațavencu)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă