Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Papa Francisc a trecut la mitră cu vizieră și filtru microbacterian, pentru a se feri de Covid-19!

Papa Francisc a început să poarte, în public, adică în prezența anturajului de consilieri și funcționari de la Vatican, din această săptămână, o mitră dotată cu un scut facial din policarbonat cu filtru microbacterian.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 09:11

Amenințarea coronavirusului și dezastrul din Italia a avut un efect neașteptat la Vatican, dacă ar fi să comparăm reacția papalității cu măsurile ceva mai lejere adoptate de liderii religioși ortodocși din estul Europei, de exemplu.

Suveranului Pontif i-au fost impuse, și a acceptat fără crâcnire, măsuri de protecție împotriva pericolului coronavirusului, atât la locul de muncă cât și în timpul liber pe care, după cum se știe, sfinția sa tot la serviciu îl petrece..

Citește întreg materialul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#papa #coronavirus

Comentarii

loading...