Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O româncă în Cartea Recordurilor! E prima persoană din lume ce a epuizat filmele de pe Netflix!

Manda Vasilescu, în vârstă de 38 de ani, își propune acum să intre și în cărțile de istorie universală, declarând că este aproape sigură că, în următoarele luni, va reuși să consume efectiv și serviciul de streaming media de pe HBO Go.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

24.10.2020 - 10:30

O româncă a intrat în Cartea Recordurilor, fiind prima persoană din lume care a epuizat filmele de pe Netflix. Manda Vasilescu, în vârstă de 38 de ani, își propune acum să intre și în cărțile de istorie universală, declarând că, după ce a reușit să urmărească întreg conținut de pe Netflix, este aproape sigură că, în următoarele luni, va reuși să consume efectiv și serviciul de streaming media de pe HBO Go.

 „Fiind angajată a Primăriei, obișnuiam să mă uit în mod frecvent la filmele, serialele și documentarele de pe Netflix chiar și în timpul programului, că doar Statul nu mă plătește să joc Solitaire la nesfârșit, la locul de muncă, așa cum fac mulți dintre colegii mei. Această perioadă de izolare și restricții sociale m-a ajutat însă să mă autodepășesc”, ne-a mărturisit Manda.

Chiar dacă Netflix adaugă permanent conținut pe platforma sa, doamna Vasilescu spune că updatarea grilei nu se desfășoară, însă, într-un ritm suficient de rapid pentru obiceiurile sale vorace de vizionare, mai ales în această perioadă pandemică în care unele spectacole își suspendă producția.

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii