Institutul Cantacuzino a finalizat cercetările pentru primul vaccin anti Covid românesc

Institutul Cantacuzino a finalizat cercetările pentru primul vaccin anti Covid românesc fals, destinat exclusiv fotografiilor pentru Facebook și ședințelor foto organizate de vedete și de politicieni, a anunțat astăzi Ministerul Apărării Naționale.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

26.12.2020 - 11:39

După câteva luni de cercetare privind vaccinul placebo, bazat pe o compoziție 100% de ser fiziologic, experții medicali ai M.Ap.N au confirmat că produsul Cantacuzino este absolut sigur pentru ca politicienii și celebritățile de pe la noi să-și posteze selfie-uri pe rețelele sociale, sîndemnând populația din România să se vaccineze.

 
„Suntem mândri să aprobăm acest placebo, astfel încât vedetele și politicienii să poată zâmbi în timp ce promovează, injectându-se în public, campania națională de vaccinare anti Covid. Ingeniozitatea tipic românească, știința și cunoștințele medicale naționale s-au reunit pentru ca acest lucru să se întâmple într-un timp record”, a mai adăugat purtătorul de cuvând al Institutului, medicul Radet Calafat.

M.Ap.N a explicat, de asemenea, și motivul pentru care România a ținut morțiș să aibă un vaccin fals pentru poze: ”Celebritățile și politicienii au anunțat de luni de zile că au disponibilitatea de a se fotografia în public ca și cum s-ar vaccina, pentru a ajuta campania de conștientizare națională. Era și păcat ca la ședințele foto să folosească vreun vaccin străin... (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

#vaccin #covid

Comentarii