Cât de infectat poate să fie un prostac

În România, de o bună perioadă, se extinde o pandemie creată de un microb mult mai răspândit decât noul coronavirus.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2020 - 19:41

Este vorba de un sindrom care transformă pasionații – în multe cazuri, dependenții – de rețele de socializare, blog-uri și alte site-uri, mulți plătiți și cunoscuți ca postaci, în prostaci.

Individul contaminat cu acest virus nu este însă conștient de afecțiunea sa și, prin urmare, nu realizează că a devenit prostac.

Pentru a veni în sprijinul societății, serios amenințate de extinderea acestui virus, “Academia Cațavencu” prezintă principalele simptome care pot apărea la un individ, transformându-l în prostac.

Dacă ești plătit de un partid pentru a posta comentarii ce cuprind injurii la orice articol critic la adresa formațiunii care îți oferă un os de ros, este clar că ești prostac.

În cazul în care nu stăpânești normele limbii române, dar te consideri avizat pentru a-i corecta pe alții, sunt șanse foarte mari să fii prostac.

Dacă nu știi să redactezi un text fără prescurtări și emoticoane, sunt șanse considerabile să fii prostac.

În situația în care, orice om care are o părere opusă șefilor tăi din PNL este catalogat de tine drept pesedist, înseamnă că ești prostac.

De asemenea, în cazul în care, pentru tine, toți cei care nu sunt de acord cu politicile PSD sunt băsiști, iohaniști, orbaniști etc., este evident că ești prostac.

Dacă simți nevoia să postezi înjurături nefondate la adresa unei persoane, însemană că ești prostac.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii