Burleanu a planificat epidemia pentru a termina stadioanele

Forurile fotbalistice internaționale FIFA ȘI UEFA nu exclud ca președintele FRF, Răzvan Burleanu, și președintele LPF, Gino Iorgulescu, să se afle în spatele eliberării noului coronavirus din laboratoarele chinezești.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

18.03.2020 - 12:40

Răzvan Burleanu ar fi “capul” acestei operațiuni, potrivit surselor fabricate în China.

Scopul șefului FRF ar fi fost amânarea turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, pentru a mai da o șansă României să finalizeze cele trei stadioane promise UEFA.

Despre o amânare până la un termen care să permită și realizarea liniei de metrou care să lege Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Otopeni nici nu s-a pus problema, deoarece nicio epidemie de virus nu ar fi rezistat atât de mult.

Complicii lui Răzvan Burleanu, pe lângă Gino Iorgulescu, ar fi fost mai mulți fotbaliști și patroni ai cluburilor din primul eșalon fotbalistic al României.

Mai mulți jucători au fost transferați în China, pentru a trage cu balonul prin laboratoarele chinezești, luând la țintă eprubetele.

Antrenorul campioanei României, CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, este de asemenea suspectat de complicitate, având în vedere numeroasele sale excursii în China, din ultimii ani.

Planul lui Răzvan Burleanu se pare că ar fi scăpat de sub control, după ce a intervenit un incident în timpul transportului.

Virusul chinezesc trebuia să ajungă pe mâinile lui Răzvan Burleanu, printr-un transport asigurat de Super Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF.

Super Mario s-a dus însă pe țeavă și a scăpat ciuperca, iar acum aceasta nu mai poate fi controlată de Răzvan Burleanu.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii