Black Friday la Palatul Victoria! Orban anunță reducerea cu 100% a numărului pesediștilor din Guvern

Din septembrie, pe lângă promoțiile obișnuite, oferite de magazinele din România, premierul Ludovic Orban a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că Guvernul României va participa în premieră la sezonul național de reduceri.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

12.09.2020 - 18:55

Guvernul României încearcă cu orice preț să își încânte electoratul în pragul alagerilor locale și în perspectiva celor parlamentare, ultima surpriză pe care premierul Ludovic Orban o pregătește românilor în această toamnă fiind participarea la o ediție guvernamentală anticipată a Black Friday-ului. Astfel, din septembrie, pe lângă promoțiile obișnuite, oferite de magazinele din România, premierul Ludovic Orban a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că Guvernul României va participa în premieră la sezonul național de reduceri.

Mai precis, Orban a promis tuturor românilor ca începând de astăzi și până pe 1 decembrie inclusiv, Guvernul României va pune la dispoziția cetățenilor săi o serie de reduceri spectaculoase, cum ar fi: reducerea cu 100% a pesediștilor ascunși în posturi călduțe în Guvern și în ministere, reduceri de personal inutil, angajat pe pile și carnet de Partid, în instituțiile finanțate de la bugetul de stat, reducerea salariilor nesimțite în toate instituțiile anterior menționate, reduceri de pensii exagerate și de stipendii în rândul tuturor celor care, sub guvernările PSD, și-au pregătit beneficii nemeritate.

 Nu în ultimul rând, Orban a anunțat și reducerea drastică a ajutoarelor sociale, chiar și în condițiile în care această măsură ar atrage, pe cale de consecință, reducerea speranței de trai pe vătrai în rândul românilor alegători de pesedeu.

Pe lângă reduceri, Guvernul Orban promite că va lansa pe piață mai multe promoții și superoferte care ne vor lăsa pe toți cu gura căscată, un astfel de exemplu fiind și 0% toleranță în materia de promovare a rudelor, prietenilor, cunoștințelor și clientelei politice în funcții de conducere din instituțiile de stat.

(Citește continuarea pamfletului în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii