10.8 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiAsia Express: 12 glume făcute de colegi pe seama nasului Anei Morodan!

Asia Express: 12 glume făcute de colegi pe seama nasului Anei Morodan!

Una dintre aceste vedete este ”contesa digitală”, Ana Morodan. Şi mai vedetă este, însă, nasul Anei, pe care posesoarea, în virtutea regulamentului, a reuşeşit să şi-l vâre peste tot în penultima ediție a reality-ului și, în virtutea obişnuinţei, să și-l poarte în permanenţă la mare înălţime. Iată şi o duzină de glume vehiculate între colegi pe seama nasului Anei Morodan, în vechea ediție a emisiunii Asia Express:

1. Despre nasul Anei Morodan se spune că este atât de mare încât poate mirosi viitorul pe durata unui întreg deceniu.

2. Ana Morodan este atât de deşteaptă încât indienii de la Asia Express au petrecut-o cu un banner uriaş la plecare: ”Morodan nose everything!”

3. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, de Crăciun, când i-a intrat Moşul pe horn, a exclamat îngrozit: ”Ho! Ho! Hoooollly shit!”

4. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât îl face pe Pinocchio să arate ca o pisică.

5. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când se uită în jos pe stradă, umbra ei se transformă într-un ceas solar.

6. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, la Asia Express, aproape a ucis o familie de localnici practicând sărutul eschimoşilor.

7. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când era mică, speria şi gonea din pagină chiar şi personajele de benzi desenate.

8. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când se pregăteşte să strănute, toţi oamenii de pe stradă îşi deschid umbrelele instantaneu.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Cele mai citite

DACĂ V-AȚI VACCINAT “ANTI-COVID”, NU MAI CONSUMAȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!!!

Spuneam mai devreme, „Energizantele, noua cauză a deceselor subite ale oamenilor tineri și aparent sănătoși. „Energizant” e noua denumire pentru Vaccin?” Se pare că...

Prostia și incultura nasc șerpi în artă, dar îmbrățișează monștrii coaliției

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat din nou că prostia și incultura nasc monștri! Unul dintre cele mai recente exemple a fost înregistrat în Iași, unde...

Matematica, piatra de încercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Naţională

Matematica a constituit piatra de încercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Naţională. Nu de alta, dar mai puțin de jumătate au...
Ultima oră
Pe aceeași temă