Arafat a rezervat cârciumile prea târziu pentru a nu se certa cu Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu este invidios pentru că nu s-a aflat în situația premierului Ludovic Orban și a actualului șef al statului, Klaus Iohannis.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

20.03.2020 - 16:32

Traian Băsescu ar fi vrut și el să aibă posibilitatea de a-și rezerva toate restaurantele și cârciumile din România, așa cum noul coronavirus i-a oferit această șansă actualului executiv.

În plus, Traian Băsescu a fost criticat pentru abuzurile sale, dar acum Ludovic Orban asmute liniștit polițiștii și jandarmii pe orice cetățean care iese pe stradă.

Carmen Dan, fost ministru al Internelor, anchetat pentru că a asmuțit câțiva jandarmi pe un grup de protestatari, este cea mai invidioasă pe Ludovic Orban.

Carmen Dan a abuzat un grup de protestatari, dar Orban a reușit să aresteze o întreagă țară.

Nu doar foștii oficiali ai statului român sunt invidioși pe actuala guvernare și pe șeful statului, ci și artiștii de mare succes autohtoni.

Florin Salam și Nicolae Guță, ba chiar și regele neîncoronat al manelelor Dani Mocanu, sunt invidioși că premierul Ludovic Orban are șansa să facă fără număr cu banii publici.

Ludovic Orban are la dispoziție sume impresionante de bani pentru dedicații, la care maeștrii maneliști sau chiar și Ion Țiriac nu pot nici măcar să viseze.

Premierul le-a transmis deja angajaților și patronilor din România că pot sta liniștiți acasă, deoarece banii vor veni la ei fără număr.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii