19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăCulturăTeatrul Național București își reia spectacolele în toate sălile începând cu data...

Teatrul Național București își reia spectacolele în toate sălile începând cu data de 5 februarie

Potrivit unui comunicat al TNB, sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30 la sută din capacitate.

“Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Între primele spectacole care vor putea fi văzute se numără “Jurnal de România. 1989” – premieră a verii 2020 la TNB şi “Noii infractori” (la Sala Mare), “Preşul” şi “Frumos e în septembrie la Veneţia” (Sala Studio), “Orchestra Titanic” şi “Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol “Incognito de Nick Payne”, precum şi “Anonimul veneţian” sau “20 de ani în Siberia”.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, ora 11,00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Programul casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie – 4 februarie este între orele 11,00 – 18,00, iar luni, 25 ianuarie, de la 10,00 la 16,00. În zilele de 5, 6 şi 7 februarie, casa de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10,00 – 19,00.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis vineri că, începând de luni, în sălile de spectacol, teatre şi cinematografe va fi permis accesul publicului în limita a 30% din capacitate.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă