4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăCulturăTeatru, muzeu și fitness, online

Teatru, muzeu și fitness, online

Totul online, bineînțeles. Actorii urcă în continuare pe scenă, iar noi putem să îi privim de pe canapea. Facem tururi virtuale prin marile colecții de artă ale lumii ori mișcare cu antrenori de renume. Ne trebuie doar o conexiune de internet, că timp liber avem destul.

Spectacolele anulate de la Teatrul Bulandra pot fi vizionate gratuit, pe pagina de Facebook a instituției.

“Unteatru” continuă magia pe scenă. Cei de acasă cumpără un bilet online și se bucură de o piesă live, împreună cu familia.

Transmisii online realizează și teatrele din Sibiu, Bacău, Arad sau Cluj-Napoca. Teatrele Țăndărică și Ion Creangă au zilnic spectacole online.

Librăria Humanitas ne dă acces la o bibliotecă virtuală gratuită, unde sunt peste 45 de cărți pe care le putem descăr. Printre ele, Portretul lui Dorian Gray sau Marele Gatsby. Festivalul Enescu oferă gratuit acces la arhivă. 

Pe site-ul Institutului Naţional al Patrimoniului veți găsi o listă a muzeelor și expozițiilor virtuale din România, precum Muzeul Țăranului Român sau Castelul Bran.

Iubitorii de artă au acces gratuit, prin internet, la peste 100.000 de lucrări de artă de mare valoare. Opere semnate Rembrandt, Monet, Picasso, din 14 muzee din Paris au fost digitalizate.

Dacă vreți să faceți mișcare și antrenamentele de fitness s-au mutat în mediul online. 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă