Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teatru, muzeu și fitness, online

Chiar dacă stăm acasă în perioada următoare, putem să mergem la teatru, la muzeu sau la sală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2020 - 18:38

Totul online, bineînțeles. Actorii urcă în continuare pe scenă, iar noi putem să îi privim de pe canapea. Facem tururi virtuale prin marile colecții de artă ale lumii ori mișcare cu antrenori de renume. Ne trebuie doar o conexiune de internet, că timp liber avem destul.

Spectacolele anulate de la Teatrul Bulandra pot fi vizionate gratuit, pe pagina de Facebook a instituției.

“Unteatru” continuă magia pe scenă. Cei de acasă cumpără un bilet online și se bucură de o piesă live, împreună cu familia.

Transmisii online realizează și teatrele din Sibiu, Bacău, Arad sau Cluj-Napoca. Teatrele Țăndărică și Ion Creangă au zilnic spectacole online.

Librăria Humanitas ne dă acces la o bibliotecă virtuală gratuită, unde sunt peste 45 de cărți pe care le putem descăr. Printre ele, Portretul lui Dorian Gray sau Marele Gatsby. Festivalul Enescu oferă gratuit acces la arhivă. 

Pe site-ul Institutului Naţional al Patrimoniului veți găsi o listă a muzeelor și expozițiilor virtuale din România, precum Muzeul Țăranului Român sau Castelul Bran.

Iubitorii de artă au acces gratuit, prin internet, la peste 100.000 de lucrări de artă de mare valoare. Opere semnate Rembrandt, Monet, Picasso, din 14 muzee din Paris au fost digitalizate.

Dacă vreți să faceți mișcare și antrenamentele de fitness s-au mutat în mediul online. 

Comentarii