Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacole suplimentare la cererea publicului, proiecte educaționale și timp de calitate la OCC

Spectacole suplimentare la cererea publicului, proiecte educaționale și timp de calitate la Opera Comică pentru Copii

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2019 - 15:29

Madagascar, a Musical Adventure JR - spectacol suplimentar la cererea publicului

Opera Comică pentru Copii prezintă, la Sala Mare, spectacolul "Madagascar, a Musical Adventure JR", o aventură muzicală senzaţională cu şi despre copii, adaptată, de Jacqueline Bratu și Emil Pantelimon, după superproducţia cinematografică Madagascar. Weekendul acesta, la cererea publicului, a fost programată o reprezentație suplimentară, sâmbătă de la ora 11:00. Ultimele bilete sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

 

Magazinul OCC este deschis și la Baby Boom Show – Ediția de Toamnă

Opera Comică pentru Copii pregătește suprize muzicale și nu numai la cel mai mare târg pentru viitoare mămici și copii cu vârste între 0 și 7 ani – Baby Boom Show, desfășurat în Pavilionul B1 de la Romexpo, în perioada 17 – 20 octombrie 2019. Pe lângă zecile de jocuri deschise pentru cei mici, ateliere și produse personalizate, Opera Comică pentru Copii prezintă în cadrul târgului patru momente muzicale, pe 19 și 20 octombrie 2019, susținute de membrii Orchestrei OCC.

 

Lumea Păpușilor, un balet pentru toate vârstele

La finalul lunii octombrie, pe Scena Mare OCC se joacă baletul ,,Lumea Păpușilor”, recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Este un spectacol de balet după povestea Coppeliei, un libret scris de Charles-Louis- Étienne Nuitter, pus în scenă prima oară pe scena Operei din Paris, în 1870. Acesta relatează povestea a doi tineri logodnici care trec cu succes proba iubirii lor în urma unei încercări ciudate. Tânăra Swanhilda își surprinde logodnicul, pe Franz, suspinând la vederea unei frumoase domnișoare la fereastra meșterului Coppelius, frumoasa fiind nimeni alta decât una dintre păpușile meșterului. Spectacolul are programate două reprezentații, pe 26 și 27 octombrie, iar biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

 

Marea Aventură Tzitzi-Poc, un spectacol inedit la Sala UnderGrant

Pe 26 și 27 octombrie, de la ora 10:00, la Sala UnderGrant, se joacă spectacolul invitat „Marea Avetură Tzitzi-Poc”. Este un spectacol plin de aventuri, un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor! Proiect avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică. Ultimele bilete sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă și cultură, atât prin spectacole de calitate, cât și prin diverse proiecte conexe.

Comentarii