4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăCulturăPREMIERA OPEREI ,,CENUȘĂREASA”, MĂRȚIȘORUL OPEREI COMICE PENTRU COPII

PREMIERA OPEREI ,,CENUȘĂREASA”, MĂRȚIȘORUL OPEREI COMICE PENTRU COPII

,,Cenușăreasa” vă invită la bal în acest weekend!

Extrem de apreciată atât de către copii, cât și de adulți „Cenușăreasa” este o poveste fermecătoare, transformată într-o operă clasică de compozitorul italian G. Rossini. În funcție de timpul istoric, de cultura populară, ea a circulat aproape pe tot mapamondul sub diferite forme, regăsindu-se în diferite culturi. În acest weekend opera ,,Cenusăreasa”, compusă de  Gioachino Rossini, după un libret de Jacopo Ferreti, inspirată din binecunoscutul basm al scriitorului american Charles Seddon Evans, ajunge în premieră la Opera Comică pentru Copii.

Spectacolul imaginat de maestrul Cristian Mihăilescu o să surprindă cu siguranță publicul de toate vârstele cu o distribuție de excepție, unul dintre avantaje fiind faptul că artiștii au vârsta personajelor.  Până pe 22 martie, spectacolul are programate șapte reprezentații, iar biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro și la casa de bilete a instituției. 

Programul ,,Micii Jurnaliști” continuă cu succes la OCC!

Opera Comică pentru Copii formează viitori mari jurnaliști, copiii tuturor partenerilor media, bloggerilor sau sponsorilor cu care colaborează OCC sunt invitați la programul special ,,Micii Jurnaliști”. După avanpremiera spectacolului de operă ,,Cenușăreasa”, micii jurnaliști vor participa la Turul Ghidat în Spatele Cortinei organizat special pentru ei și la Conferința de Presă, unde vor avea ocazia să întâlnească artiștii, echipa de creație și să afle răspunsuri la toate curiozitățile.

 Micii jurnalişti

Atelierele din foaierul OCC au devenit activitatea preferată a copiilor

Atelierele de creație de la Opera Comică pentru Copii contribuie la dezvoltarea abilităților de lucru manual și îi ajută pe cei mici să descopere tradiții și obiceiuri. În acest sfârșit de săptămână cei mici pot crea, mărțișoare naturale, articole handmade din săpun natural sau din lemn.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

Biroul de Presă

Opera Comică pentru Copii

occ.revista@gmail.com

0751.186.008

 

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă