Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Opera comică în două acte, ,,Cenușăreasa”, în premieră la OCC

ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ OPERA COMICĂ PENTRU COPII (OCC) NE BUCURĂ CU DOUĂ PREMIERE

Weekendul viitor Opera Comică pentru Copii aduce pe scena Sălii Mari premiera spectacolului de operă, ,,Cenușăreasa”, operă comică în două acte, de Gioachino Rossini.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2020 - 13:21

Povestea iubită de toți copiii mari și mici este transpusă într-un spectacol de excepție, în viziunea regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu. OCC vă invită să pătrundeți într-un spațiu de poveste alături de cei mici și să redescoperiți povestea Cenușăresei pe o muzică de o frumusețe impresionantă.

 

„În spectacol am făcut trimiteri pentru publicul de toate vârstele pentru că, să nu uităm, în ciuda titlului Opera Comică pentru Copii, instituția noastră are public foarte variat. Este și un public avizat, format din adulți pe care i-am fidelizat. Aceștia vin tot timpul la spectacole și fac comparații cu alte montări, ne mai și trimit mesaje, ce așteaptă de la noi. Când montez un spectacol la Opera Comică pentru Copii nu mă gândesc că îl adresez numai copiilor.  Pe de altă parte, prin spectacol vreau să transmit mesajul pe care îl consider cel mai important din poveste și mă bizui pe inteligența și pe dezvoltarea spectaculoasă a copiilor de azi, a capacității lor de înțelegere, care vine și din faptul că au o informație foarte bogată.” Maestrul Cristian Mihăilescu.

Baletul ,,Scufița Roșie” a doua premieră din luna martie la OCC

Sala UnderGrant a Operei Comice pentru Copii are un repertoriu format din cele mai frumoase povești ale copilăriei. La finalul lunii martie, repertoriul se completează cu premiera spectacolului de balet ,,Scufița Roșie”, în regia balerinei Andreea Soare. Începând cu 20 martie, până pe 11 aprilie, Scufița Roșie pornește într-un drum inițiatic, de pe urma căruia învață și oferă lecții educative.

 

OCC marchează începutul primăverii în mod tradițional - Ateliere de Mărțișoare handmade

 mărţişor

Prin meșterirea propriilor mărțișoare la Atelierele de creație de la Opera Comică pentru Copii, cei mici își dezvoltă abilitățile de lucru manual, răbdarea și își pun în valoare creativitatea, descoperind tradiții și obiceiuri străvechi. Printre ateliere se numără Mărțișoare din quilling, Mărțișoare din clay modelator, Mărțișoare din lemn, Mărțișoare brioșe din săpun natural, dar și multe ateliere de pictură, cu care publicul este deja obișnuit. Prețul diferă în funcție de fiecare atelier, iar biletele se achiziționează de la Magazinul OCC.

Felicia Filip, mărţişor

 

Programul complet este disponibil pe site-ul instituției ( www.operacomica.ro ), iar biletele

pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

 

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei

Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către

soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole

de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

 

Biroul de Presă

Opera Comică pentru Copii

[email protected]

0751.186.008

 

 

 

 

Comentarii