Festivalul Untold, programat în perioada 5 – 8 august 2021

Organizatorii Festivalului Untold își doresc ca evenimentul să se desfășoare la Cluj -Napoca fără restricții în vara anului viitor, după ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2020 - 14:22

„Anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului Untold, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold. În 2021, al şaselea capitol din povestea Untold se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică Untold care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori.”, au anunțat organizatorii evenimentului muzical.

Festivalul Untold 2021 va beneficia de ajutor financiar guvernamental pe baza unei scheme de ajutor menită a reporni motoarele oprite ale industriei culturale în care evenimentele s-au mutat în online ori au fost anulate în anul pandemic 2020.

95% dintre posesorii de abonamente și biletele pentru ediția anulată din 2020 au ales să-și transforme tichetele de acces în varianta anytime Pass ce le permite accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediții ale Festivalului Untold.

Citește totul despre:

#festival #untold

Comentarii