Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Enescu și muzica lumii“, la Sinaia

Festivalul Internațional „Enescu și muzica lumii“ a început la Sinaia pe 16 iulie şi va continua până pe 22 august.

Share

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2019 - 13:21

Acest proiect, creat de violoncelistul și profesorul Marin Cazacu, a pornit ca o continuare a ideii de generozitate care a caracterizat spiritul lui George Enescu și este acum una dintre cele mai importante scene de manifestare a tinerelor talente muzicale. Festivalul Internaţional „Enescu şi muzica lumii“ aduce la Sinaia nu mai puțin de cinci orchestre, compuse din tineri și foarte tineri muzicieni.

Orchestra Română de Tineret va fi dirijată de Cristian Mandeal, iar la concertul din 17 iulie îl va avea ca solist pe Ştefan Cazacu (violoncel).

Romanian Sinfonietta Orchestra (dirijor: Horia Andreescu, solist: Alexander Sitkovetsky – vioară) va cânta Mozart.

 

 

Comentarii

loading...