11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăCulturăDuran Duran lansează un nou album după o pauză de șase ani

Duran Duran lansează un nou album după o pauză de șase ani

Membrii trupei Duran Duran, care s-a remarcat prin hit-uri precum „Wild Boys”, au anunţat că primul lor album care va ieşi pe piaţă după şase ani de la „Paper Gods”, lansat în 2015, se va intitula „Future Past”.

Simon Le Bon şi actualii săi colegi de trupă, Nick Rhodes, John Taylor şi Roger Taylor, au revenit cu „Invisible”, primul single de pe viitorul lor album de studio.

Membrii Duran Duran urmează să prezinte live noua melodie cu ocazia Billboard Music Awards, la data de 23 mai, au anunţat că albumul, care include 12 piese, se bucură de prezenţa unor „invitaţi speciali”, precum Graham Coxon din trupa Blur la chitară, Mike Garson din formaţia lui David Bowie la pian şi cântăreaţa Lykke Li, precizând că „alte colaborări interesante urmează să fie anunţate”.

„Nu am decis încă în ce ordine sunt (piesele) şi încă nu le-am terminat pe unele dintre ele. Dar este o muzică foarte bună acolo”, a explicat Simon Le Bon, prezent miercuri dimineaţă la postul BBC Radio 2.

Lista completă a pieselor de pe noul album urmează să fie confirmată în viitorul apropiat.

Formaţia pop-rock Duran Duran s-a format în Birmingham în anul 1978. De-a lungul timpului, a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă