Lucia

Cine sunt artiștii care vor reprezenta România la HEMI Music Awards

Lucia, JazzyBIT si Funkorporation sunt artiștii care vor reprezenta România la HEMI Music Awards, un program de talente pentru muzicienii care vor să-și dezvolte o carieră internațională.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.01.2021 - 10:33

Pentru prima etapă a programului HEMI Music Awards au fost selectați să participe 27 de artiști și de trupe din Europa Centrală și de Est. Aceștia vor participa la o serie de activități menite să-i ajute să-și dezvolte cariera în noi teritorii, vor beneficia de acreditări la conferințe și showcase-uri din Europa, vor beneficia de sesiuni de training și expunere media, vor primi consultanță de business.

Dintre cei 285 de artiști înscriși, provenind dintr-o multitudine de genuri muzicale, juriul internațional a selectat 27 - câte trei artiști sau trupe din fiecare țară. Din România au fost aleși Lucia, JazzyBIT și Funkorporation.

Lucia a debutat în 2012 cu single-ul „Silence” – acesta aducându-i peste 27 de milioane de vizualizări și legiuni de fani în toată lumea. JazzyBIT este un trio format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), ce activează din 2012 și oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată pe alocuri cu blues, latin și funk. FUNKorporation este o trupă fondată în 2011 la Cluj- Napoca, ai cărei componenți își descriu muzica ca fiind Garage funk, Jazzy Soul sau Balkan Pop.

Comentarii