19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăCulturăCe cărți preferă zodiile lunii aprilie, Berbecul și Taurul

Ce cărți preferă zodiile lunii aprilie, Berbecul și Taurul

Cadouri peste cadouri, distracție și voie bună, toate acestea învăluite în atmosfera caldă de primăvară a zilelor de aprilie. Ai un prieten născut în această zodie care te-a chemat la ziua sa? Vrei să îi faci un cadou deosebit, însă te afli într-un mic impas?

Ei bine, află că oamenii preferă un anumit tip de cărți, în funcție de zodia lor. Așa că poți merge direct la țintă, cu o carte potrivită pentru Tauri sau Berbeci, dacă citești până la final acest articol. Iată 3 cărți pe care Taurii și Berbecii le preferă:

Biografii
Zodiile lunii aprilie sunt absolut fermecate de cărțile ce prezintă pe larg viețile unor personalităti naționale sau internaționale, indiferent de sfera de activitate din care provin. Fotbaliști, mari actori de cinema, staruri rock, oameni politici – viețile acestora și faptele pentru care s-au remarcat în istorie reprezintă o curiozitate pentru Tauri și Berbeci. Așa că poți miza pe o astfel de carte, dacă vrei să faci cadoul perfect. Recomandarea noastră: biografia Regelui Mihai I sau biografia lui Neagu Djuvara.

Literatura clasică
Nu poți da greș cu o astfel de carte, mai ales că ai de unde alege. Atât Taurii cât și Berbecii sunt absolut înnebuniți după o lectură bună, al cărui fir epic îi ține departe de net și agitație, preț de câteva ore bune. Literatura clasică te așteaptă cu autori și carti care nu mai au nevoie de nicio prezentare, așa că îți va fi extrem de ușor să te hotărăști asupra unui titlu. Dacă totuși ești în cumpănă, poți urma simplu și rapid Recomandarea noastră: literatura clasica rusă și ai săi autori de renume: Dostoievski, Pușkin, Tolstoi.

Cărți de psihologie și spiritualitate
Nu poți da greș cu o astfel de carte, dacă vrei să cumperi un cadou pentru un nativ născut în Berbec sau în Taur. Aceștia caută mereu să devină mai buni, la locul de muncă, în relația de cuplu, în cercul de prieteni. De aceea, dezvoltarea personală li se va părea întotdeauna un subiect de lectură extrem de interesant, așa că nu trebuie să eziți absolut deloc în această privintă și să cumperi chiar acum o carte cu un astfel de subiect. Recomandarea noastră: cartile scrise de Niculina Gheorghita.

Este aprilie, luna în care Berbecii și Taurii își sărbătoresc zilele de naștere, alături de prieteni, rude, colegi. Dacă te afli pe lista de invitați al unui prieten născut în această luna și nu știi ce cadou să îi cumperi, află de la noi un lucru sigur: cu o carte bine aleasă, niciodată nu ai cum să dai greș. O biografie, un roman din literatura universală rusă sau o carte de spiritualitate, precum cele scrise de Niculina Gheorghiță sunt cadoul perfect pentru cei născuți

în această perioadă a anului. Nu îți rămâne decât să intri pe o librărie online, să cauți cu atenție prin lista de titluri disponibile și să faci apoi alegerea potrivită. Comanda se face rapid, iar livrarea va veni în cel mai scurt timp posibil, astfel încât cartea pe care ai achiziționat-o să ajungă la timp, pentru marea petrecere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă