5.9 C
București
luni, 19 februarie 2024
AcasăCoronavirusCamilla, ducesa de Cornwall, infectată cu Covid-19. Urmează Regina Elisabeta?

Camilla, ducesa de Cornwall, infectată cu Covid-19. Urmează Regina Elisabeta?

Camilla, ducesa de Cornwall, este infectată cu Covid-19, a anunțat, luni,14 februarie, biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles. O veste deloc bună, în contextul în care și prințul a fost testat pozitiv săptămâna trecută. Și, pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură, aflăm că, înainte cu două zile de a fi confirmat cu Covid, Charles a intrat în contact direct cu însăși Regina. 

camilla, Ducesa de Cornwall, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a anunțat Clarence House într-un comunicat de presă. „Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și se autoizolează. Continuăm să respectăm îndrumările guvernamentale”, se arată în anunțul oficial dat publicității luni, scrie The Guardian.

Camilla, infectată cu Covid. Nu se cunosc informații despre starea sa de sănătate

Camilla, în vârstă de 74 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus pentru prima dată, iar acest lucru s-a întâmplat la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută. 

Însă, ce este și mai îngrijorător e faptul că Charles, bolnav fiind, a intrat în contact direct cu Regina, cu două zile înainte de a afla că este pozitiv. Prin urmare, toată lumea este alarmată acum, iar Elisabeta e atent monitorizată. Ea a fost testată chiar în ziua în care prințul a fost diagnosticat ca fiind pozitiv, însă date referitoare la starea de sănătate a monarhului nu au fost oferite publicului. 

Palatul Buckingham a declarat, joi, că regina nu prezintă nici un simptom, dar a refuzat să confirme dacă a fost testată pozitiv sau negativ, invocând confidențialitatea medicală.

Charles s-a infectat cu Covid de două ori

În comunicatul de luni, Clarence House nu a oferit actualizări despre starea de sănătate a prinţului Charles şi nici detalii despre starea ducesei. Știm doar un singur lucru: Camilla este infectată cu Covid și se află în izolare.

Charles a fost testat pozitiv pentru prima dată în martie 2020, când a suferit simptome ușoare. Prințul William a fost testat pozitiv la scurt timp după aceea. Charles și Camilla au fost triplu vaccinați, potrivit surselor regale.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:08

VIDEO. Un bărbat american a fost judecat în Germania, fiind acuzat că a ucis o turistă

Un bărbat american a fost judecat luni, 19 februarie, în Germania, fiind acuzat că a ucis o turistă și a rănit grav o alta...

Pe fondul crizei forței de muncă din țară, ministrul Justiției vrea să angajeze deținuți

Autoritățile caută soluții pentru impulsionarea pieței muncii, în condițiile în care România se confruntă cu o criză tot mai accentuată în acest domeniu. O variantă...

Cumnatul lui Iulian Dumitrescu acuzat că a luat mită 1.000.000 de euro

Punerea sub control judiciar a baronului liberal de Prahova Iulian Dumitrescu pentru o mită de 3,2 milioane de euro a readus în prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă