9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăCoronavirusBilanț COVID, 5 februarie: Continuă trendul descendent al numărului infectărilor noi

Bilanț COVID, 5 februarie: Continuă trendul descendent al numărului infectărilor noi

Bilanț COVID, 5 februarie: 28.921 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 110 decese, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 5 februarie 2022, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 28.921 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 110 decese, dintre care 9 anterioare intervalului de referinţă”, precizează GCS.

Cel mai mare număr de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei în România – 40.018 – s-a înregistrat pe 1 februarie.

Potrivit Bilanțului COVID, numărul noilor cazuri continuă trendul descendent, ziua precedentă înregistrându-se aproape 32.000 de infectări.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Carambol pe autostrada A3, la intrarea în Capitală! Traficul rutier este restricționat

Traficul rutier este restricţionat duminică seara la intrarea în Capitală de pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, din cauza unui accident în care au...

VIDEO. FC Liverpool, victorie dramatică în deplasarea de la Nottingham Forest

FC Liverpool, liderul din Premier League, a obținut o victorie in extremis în deplasarea de la Nottingham Forest. Cormoranii s-au impus cu 1-0, grație...

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă