Dacian Cioloș recomandă USR să-și rezolve problemele din partid fără a-i invoca numele. Nicușor Dan declara că el se opune intrării lui Cioloș în USR

Fostul premier Dacian Cioloș a recomandat conducerii USR să facă eforturi pentru a rezolva problemele din partid dar fără a-i folosi numele.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2017 - 21:56

Fostul premier Dacian Cioloș a recomandat conducerii USR să facă eforturi pentru a rezolva problemele din partid dar fără a-i folosi numele.

Dacian Cioloș a făcut această declarație miercuri la postul Digi 24.

"I-am spus deja domnului Nicușor Dan de o săptamână că nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloș în USR și nu asta a fost problema de la început. Ei trebuie să-și rezolve problemele interne în partid și ar fi bine să nu folosească numele meu", a subliniat Dacian Cioloș.

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a declarat, într-un interviu pentru Hotnews.ro., că face parte din minoritatea care nu își dorește ca fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloș, să accepte invitația de a se alătura formațiunii USR.

“Sunt în acea minoritate care nu consideră oportună venirea lui Dacian Cioloş în USR în acest moment”, a declarat Dan. El susţine că i-a trimis o invitaţie prin SMS fostului premier de a veni în partid, după ce opinia majoritară s-a declarat favorabilă cooptării fostului premier în USR. Liderul formațiunii politice a confirmat că a avut şi o întâlnire faţă în faţă cu Dacian Cioloş, dar a refuzat să spună ce au discutat.

Citește totul despre:

Comentarii