25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăAlegeri 2016Thinking Into Results. Reinvent Yourself for Success!

Thinking Into Results. Reinvent Yourself for Success!

Majoritatea oamenilor nu se îndreaptă către ceea ce-şi doresc cu adevarat. Majoritatea oamenilor se îndreaptă către ceea ce CRED ca pot obţine.

Modul în care gândim este locul de unde pornesc toate.

Gândim adesea că am fi putut performa mai bine decât am făcut-o deja. Uneori ştim şi cum să o facem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu o fac. Întrebarea este „DE CE?”

A şti” nu este suficient! „A face” reprezintă diferenţa!

Acum 45 de ani, Bob Proctor şi-a început propria transformare din omul comun în omul de succes. De atunci, îndrumă oameni şi companii din întreaga lume să înteleagă că schimbarea vine din interior, îi învaţă să-şi planifice şi să-şi îndeplinească cele mai îndrăzneţe obiective. El ajută organizaţii mari sau mici să profite de cea mai preţioasă resursă de care dispun, si anume oamenii.

„Companiile şi-au lăsat neatinse, în mod repetat de-a lungul anilor, cele mai puternice resurse de care puteau dispune. Aceste resurse sunt inteligenţa, iniţiativa şi puterea de a produce rezultate, putere care stă în fiecare fiinţă umană”. – James Lincoln

Munceşte mai puţin. Obţine rezultate mai bune! Asta este miza.

Acest program de o zi, se focusează pe „cum să devii cu adevărat eficient ca să-ţi atingi obiectivele” şi „cum să îţi foloseşti la maximum resursele interioare”. Rezultatele noastre spun întotdeauna adevărul despre modul nostru de a gândi. Schimbând gandirea, schimbi rezultatele.
TU eşti singura persoană care deţine controlul asupra modului în care gândeşti, simţi şi acţionezi ,deci TU deţii controlul rezultatelor pe care le poţi obţine.

Nimeni nu ştie cu adevărat care este limita unei persoane. Oricine are capacitatea de a se schimba şi de a deveni mai productiv şi mai creativ în viaţa profesională şi personală. Trebuie doar să înveţi să-ţi foloseşti puterea minţii.

În măsura în care succesul este important pentru tine, pentru compania ta şi simţi că a venit tim-pul să faci ACEA schimbare care contează, atunci, acordă-ţi o zi în care:
Vei afla cum poţi să-ţi depăşesti barierele mentale auto-impuse pentru a atinge ţeluri pe care le credeai imposibile
Vei afla că munca grea nu generează întotdeauna rezultatele mai bune, dar munca inteli-gentă o poate face
Vei afla care sunt căile şi modaliăţile prin care să te reinventezi ca să obţii succesul pe care TU îl doreşti
Vei învăţa cum să creezi circumstanţele pe care le doreşti, în loc să permiţi ca cele care există acum în viaţa ta să îţi controleze viaţa
Vei învăţa, de asemenea, cum să preiei responsabilitatea totală asupra propriei tale vieţi
Decide ce îţi doreşti, acţionează şi obţine ceea ce vrei. Învaţă să fii mai mult, să faci mai mult şi să obţii mai mult!

TARIFE EARLY BOOKING 1 iunie – 30 iunie NORMAL

STANDARD ->245euro
VIP -> 395euro

BOOKING 1 iulie – 15 septembrie LATE

STANDRD -> 275euro
VIP->435euro

BOOKING 16 – 20 septembrie

STANDARD ->300euro
VIP -> 475euro

*preţurile nu includ TVA şi trebuie achitate la schimbul valutar BNR din ziua efectuării plăţii

Loading…

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă