14.4 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăAlegeri 2016Intre 1.000 si 2.000 de euro pentru un inginer de vanzari

Intre 1.000 si 2.000 de euro pentru un inginer de vanzari

Mihaela Lefter, specialist in resurse umane, skill team

 

» Sunt inginer de vanzari, lucrez intr-o institutie privata si  castig in momentul de fata 800 euro. Ce pot face pentru a-mi spori venitul si la ce suma maxima pot ajunge?
Castigul unui inginer de vanzari are doua parti: salariul fix si partea de comision, in functie de proiectele incheiate.
Venitul pe care il aveti in prezent este in concordanta cu nivelul pietei pentru aceasta pozitie.  Pentru a-l mari, tot ce aveti de facut este sa vindeti. In aceasta perioada vor rezista pe piata doar vanzatorii foarte buni, cei care merg catre clienti, ii fidelizeaza si le ofera produse si servicii de calitate.
Va puteti folosi de networking-ul pe care il aveti colaborand cu alte firme. Puteti lucra pe diverse proiecte cu firme din domeniu sau puteti colabora cu companii care au domeniul de activitate diferit, insa clienti asemanatori. Aceasta colaborare este o modalitate utila de a va folosi networking-ul si de a schimba idei, poate chiar si clienti cu alte firme, ce nu va sunt concurente; desi aveti clienti asemanatori, gama de servicii si produse este, in schimb, diferita. Venitul depinde in totalitate de dumneavoastra si de capacitatea de a vinde. Puteti ajunge la un salariu fix de peste 1.000 de euro, la care se adauga comisionul, in functie de proiecte, venitul putand atinge 2.000 de euro.
O alta modalitate prin care va puteti mari venitul este de a prelua noi responsabilitati, cum ar fi aceea de trainer de vanzari pe domeniul dumneavoastra.

Asteptam intrebarile dumneavoastra la e-mail angajari@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 4, sector 3, Bucuresti.

Cele mai citite

Cursuri de crypto la Universitatea din Oradea, cu ajutorul Binance Romania Crypto School și programului Global University Outreach

Universitatea din Oradea și Binance România promovează educația financiară gratuită, prin proiectul național Crypto School, care oferă o serie de module online accesibile, concepute...

Hotelurile unde vor fi cazați tricolorii pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal

UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfășura în cadrul turneului final al EURO 2024, organizat...

Salteaua ortopedică – tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decât erai înainte de somn? Pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă