14.4 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăAlegeri 2016HR Business Partner - conferinta dedicata rolului de strateg al HR-ului

HR Business Partner – conferinta dedicata rolului de strateg al HR-ului

Vineri, 26 octombrie 2012,  Medien Conferences si Revisa AIDA organizeaza conferinta HR Business Partner, ce va avea loc la Grand Hotel Continental Bucuresti. Evenimentul isi propune sa analizeze rolul strategic al HR-ului intr-o organizatie dar si modul in care strategia de HR poate fi aliniata la strategia de business.

In companiile de azi, dezvoltarea este influentata in mare masura de functia de strateg a departamentului de resurse umane si de utilizarea acestei functii cat mai eficient pentru a atinge performanta. Evenimentul HR Business Partner dedica acestui subiect o atentie sporita, incercand sa identifice abilitatile pe care HR-ul trebuie sa le dezvolte pentru a fi un veritabil partener de afaceri si pentru a fi perceput ca un agent esential si un puternic generator de schimbare in cadrul unei organizatii.

Conferinta isi propune sa dezbata strategiile HR alaturi de general managers, HR business partners, general HR specialists si senior HR consultants dar si alaturi de alti specalisti care pot dezvolta noi modele de business inovatoare pentru managementul companiei.

Evenimentul face parte din seria de conferinte dedicate industriei de resurse umane „Medien Conferences HR Series”, conferinte care pun accentul pe importanta implicarii departamentului Resurse Umane in conturarea strategiei si obiectivelor companiei, acesta fiind singurul departament care cunoaste masura in care compania dispune de resursele necesare pentru a implementa strategia in vederea atingerii obiectivelor.

HR Business Partner va avea loc pe 26 octombrie 2012, la Grand Hotel Continental Bucuresti.

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Business Edu,  Business Resource.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.roconferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

 

Andreea Ionita

Project Executive

Medien Conferences

Phone: + 40 372 125 239

Mobile: + 40 726 153 997

 Fax: + 40 212 028 269

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 708: Trei morți, în urma unui atac asupra Odesei

O dronă rusească a lovit o zonă comercială în portul ucrainean Odesa, de la Marea Neagră, ucigând trei persoane, au declarat armata ucraineană şi...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Cursuri de crypto la Universitatea din Oradea, cu ajutorul Binance Romania Crypto School și programului Global University Outreach

Universitatea din Oradea și Binance România promovează educația financiară gratuită, prin proiectul național Crypto School, care oferă o serie de module online accesibile, concepute...
Ultima oră
Pe aceeași temă