5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăAlegeri 2016Echipa McDonald’s te invită să aplici pentru poziţia de Crew Member!

Echipa McDonald’s te invită să aplici pentru poziţia de Crew Member!

Eşti o persoană energică, dornică de a învăţa în permanenţă lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Eşti încă student sau elev şi doreşti să acumulezi experienţă profesională? Atunci poţi opta pentru poziţia de Crew Member şi beneficiezi de un program de lucru flexibil, training şi oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt.

A lucra alături de McDonald’s înseamnă mai mult decât a avea un loc de muncă – toate calificările noastre sunt create astfel încât să dezvolte atât latura profesională, cât şi pe cea personală a angajaţilor. Poziţia de Crew Member implică o activitate antrenantă şi variată, care include toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucătărie, case de marcat şi sală de mese. Astfel, ai şansa de a cumula experienţa necesară şi de a-ţi dezvolta abilităţile de comunicare.

Mai multe informaţii despre noi puteţi afla citind experienţa împărtăşită de Mircea Sandu Boar, Crew Member în McDonald’s Cluj, care s-a alăturat echipei noastre încă din clasa a XII-a, când era în căutarea unui loc de muncă cu un program de lucru flexibil.

„Locuiesc în Cluj, chiar lângă McDonald’s. În clasa a XII-a aveam nevoie de bani, ca orice tânăr, şi-mi căutam un loc de muncă la care să pot avea un program flexibil. M-am dus la McDonald’s împreună cu un coleg de clasă şi, deşi prima zi de muncă a fost foarte aglomerată, eu am înţeles repede ce am de făcut, iar la sfârşit am primit un premiu. Evident că asta m-a motivat şi mai mult.”
„Modul de lucru şi de relaţionare cu ceilalţi în compania aceasta îţi arată că eşti egalul oricărui alt membru al echipei, iar asta te motivează foarte tare. Am crescut în McDonald’s, m-am maturizat aici şi cel mai mult apreciez colegialitatea şi prietenia dintre membrii echipei.”

Fiind pasionat de sport, Mircea face cu regularitate fitness, aşa că i-a plăcut să regăsească în spiritul echipei McDonald’s şi lucruri pe care le ştia din sport.

“Îmi place sportul, fac fitness şi am regăsit în spiritul McDonald’s ambiţia şi motivarea din sport.”

Cei care doresc să aplice pentru poziţia de Crew Member ne pot trimite CV-ul la adresa: resurse.umane@ro.mcd.com.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă