Sursa foto: Twitter

Trump este „cea mai mare amenințare teroristă” din SUA

Trădătorii de neam, de de țară și de președinte din Administrația americană au declarat oficial că naționalismul albilor este o „amenințare teroristă majoră”.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2019 - 12:18

Asta în pofida tuturor onorabilelor sforțări patriotarde ale neavenitului în treburi politice care s-a trezit, la mijloc de iarnă, președintele celei mai bogate și mai puternice țări de pe Planeta unde s-au născut românii.

 

Astfel că Departamentul american al Securităţii Interne (DHS) a început să acorde o atenţie majoră luptei împotriva ameninţării naţionalismului alb în Statele Unite. E o adevărată “aventură”, o cotitură în atitudinea americană de până acum. Ea a fost anunțată de secretarul interimar Kevin McAleenan, despre care suntem convinși că nu o să treacă niciodată de interimat, pentru că nimeni nu se pune cu Trumpy. Mai ales după ce patriotul președinte al apostolilor libertății – un nume strașnic de potrivit pentru americani – s-a dat peste cap precum un circar, în ciuda vârstei sale metusalemice și a gabaritului său elefantic, ca să lupte împotriva amenințărilor la adresa naționalismului din țara sa. Donald Trump s-a luat crunt de mexicani în ultimii ani, cheltuiește zeci de miliarde pe garduri care să-i stăvilească să intre în curtea Americii, a dat de pereți și cu democratele de culoarea abanosului din Congresul SUA…în așa fel încât cetățenii lui au ajuns să-l numească vinovat de “hatriotism” (de la hate = ură combinat cu patriotism) și toate astea pentru ce, ca niște ageamii, niște iude să-l numească terorist? Moarte trădătorilor!

Comentarii