14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăAldineScriitorul Iohannis trece la următorul nivel: regizor de film, în Guvern

Scriitorul Iohannis trece la următorul nivel: regizor de film, în Guvern

Șeful statului a realizat însă că ar putea să treacă la următorul nivel.

Este bine știut faptul că marile opere literare au fost transpuse în pelicule, pe marile ecrane ale cinematografelor.

Klaus Iohannis se gândește, totuși, să conceapă chiar el și filmul.

Pentru prima sa operă cinematografică, regizorul și scriitorul de la Palatul Cotroceni se gândește să se inspire din celebra comedie, lansată în anul 1995, “Dr. Jekyll and Ms. Hyde”. Și care îl va avea în rol principal pe președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a descoperit că Ludovic Orban are o dublă personalitate, transformându-se dintr-un premier demis, în unul desemnat și ar fi persoana ideală pentru un astfel de film.

În acelaș timp, Ludovic Orban s-ar putea potrivi de minune și pentru filmul “Greu de demis II”.

Totuși, având în vedere experiența din trecut a scriitorului statului, care a publicat “Primul pas”, după “Pas cu pas”, “Greu de demis III”, ar putea fi turnat, înainte ca parlamentarii să vadă “Greu de demis II, cu Ludovic Orban”.

Fostul președinte Traian Băsescu are însă un palmares greu de egalat, când vine vorba de a regiza filme din seria “Greu de demis”, având în vedere că a ajuns la seria VI sau VII cu premierul actor al său, Emil Boc.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, visează însă la un rol în filmul lui Klaus Iohannis, având în vedere colaborarea lor, din trecut.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă