Ponta și Ciolacu visează să fie lăsați singuri, în carantină

În Luna Femeii, președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, și-a luat inima în dinți și l-a cerut pe liderul Pro România, Victor Ponta.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

10.03.2020 - 13:40

Marcel Ciolacu a recunoscut public, în direct pe un post de televiziune, chiar pe 8 Martie, că i-a propus lui Victor Ponta să formeze împreună o alianță puternică de stânga.

Președintele interimar al PSD fierbe, deoarece se pare că Victor Viorel este încă indecis să facă pasul cel mare.

Mult doritul partener al lui Marcel Ciolacu, din Pro România, vrea să știe exact cine va purta pantalonii și cine fusta, în noua alianță.

Victor încă mai suferă, după ce vine dintr-un alt mariaj politic eșuat, cu președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, și acesta rămas încă fără un partener.

În plus, Victor Ponta încă mai are un gust amar atunci când se întoarce în fosta casă a lui Liviu Dragnea.

Totuși, situația putea fi și mai neplăcută pentru liderul Pro România.

În mod sigur este de preferat pentru Victor Ponta să se întoarcă în fosta casă a lui Liviu Dragnea, decât să meargă în actuala locuință a liderului de Teleorman.

Din nefericire, ultimele restricții impuse pentru prevenirea extinderii coronavirus pe teritoriul României strică planurile nunții de la congresul social-democrat.

Astfel, Victor și Marcel vor fi nevoiți să organizeze o ceremonie restrânsă, care să încununeze mariajul lor, în loc de o petrecere alături de toți nașii locali din teritoriu.

Există însă și posibilitatea unui mariaj online, după ultima modă.

După ce au înroșit partidele, acum, Victor Ponta și Marcel Ciolacu au șanse mari să încingă și rețeaua.

Aicolul integr este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii