Pentru că nu era bun la FIFA, Burleanu a ajuns să se joace cum vrea cu FIFA

Puțini cunosc acest aspect, dar se pare că președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, are o frustrare din copilărie.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

08.01.2020 - 11:02

Șeful de la Casa Fotbalului era slab la jocul pe calculator și consolă FIFA și era victima preferată a celorlalți copii.

Dar iată că vremurile s-au schimbat și, acum, ajuns la maturitate, Răzvan Burleanu a găsit metoda pentru a-și lua revanșa.

Dacă în copilărie pierdea când se juca FIFA, acum, șeful FRF a ajuns să se joace el, după bunul său plac, cu FIFA și cu fondurile de la forul fotbalistic internațional.

Nu a putut el să se adapteze prea bine la regulile de la jocul FIFA, dar, acum, a ajuns să facă singur regulile și să aranjeze partidele.

Iar marele avantaj al lui Răzvan Burleanu este că mingea rămâne mereu în terenul său.

În fond, și cu fondurile de la FIFA se joacă precum în ligile inferioare din România, aflate în ograda FRF: nu contează atât de mult ce echipe evoluează, cât cine arbitrează.

Cu sprijinul fotbalului în sală și a celui feminin, Răzvan Burleanu este conștient că are șanse foarte mici să scape din mână fluierul de la FRF.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii