27.1 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Mai multe meciuri internaționale în Liga I

LPF vrea să atragă mai multe formații cu denumiri precum Hermannstadt sau Sepsi OSK în primul eșalon fotbalistic al țării. Astfel suporterii formațiilor din Liga I vor avea impresia că asistă la mai multe meciuri internaționale disputate de favoriții lor.

Conducerea Ligii ar vrea să-i ceară și patronului Fotbal Club FCSB să-și aleagă o denumire străină, având în vedere că, oricum, nu mai poate utiliza marca Steaua.

De asemenea, Liga Profesionistă ar vrea să-l convingă pe Gică Hagi ca, la următoarea deplasare a FC Viitorul Constanța în competițiile europene, clubul să nu se mai prezinte. Astfel, partida ar fi pierdută cu scorul de 0-3, la masa verde, iar reprezentanta României ar putea obține un golaveraj mai bun în cele două manșe eliminatorii. Rezultatul final ar fi același, după manșa retur, dar clubul lui Hagi ar mai economisi niște bani.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă