31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăAldineMai multe meciuri internaționale în Liga I

Mai multe meciuri internaționale în Liga I

LPF vrea să atragă mai multe formații cu denumiri precum Hermannstadt sau Sepsi OSK în primul eșalon fotbalistic al țării. Astfel suporterii formațiilor din Liga I vor avea impresia că asistă la mai multe meciuri internaționale disputate de favoriții lor.

Conducerea Ligii ar vrea să-i ceară și patronului Fotbal Club FCSB să-și aleagă o denumire străină, având în vedere că, oricum, nu mai poate utiliza marca Steaua.

De asemenea, Liga Profesionistă ar vrea să-l convingă pe Gică Hagi ca, la următoarea deplasare a FC Viitorul Constanța în competițiile europene, clubul să nu se mai prezinte. Astfel, partida ar fi pierdută cu scorul de 0-3, la masa verde, iar reprezentanta României ar putea obține un golaveraj mai bun în cele două manșe eliminatorii. Rezultatul final ar fi același, după manșa retur, dar clubul lui Hagi ar mai economisi niște bani.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă